SSD VPS

5M VPS

Minecraft

CS 1.6

Банков превод

Необходимо е да посетите най-удобния за Вас клон, на която и да е банка, и да преведете дължимата сума по банковата ни сметка. Преводът може да бъде направен и онлайн, ако имате активирано онлайн банкиране.

Ако желаете сървърът да бъде стартиран възможно най-скоро, то е нужно да ни изпратите снимка от платежното нареждане на mail: [email protected] или skype: arenaplay.support, на която да се вижда ясно цялата информация.


Пощенски запис

Необходимо е да посетите който и да е клон на Български пощи и да попълните бланка за Пощенски запис

Tъй като пощенските записи се усвояват един път в седмицата, ако желаете сървърът да бъде стартиран възможно най-скоро, то е нужно да ни изпратите снимка от касовата бележка на mail: [email protected] или skype: arenaplay.support


Необходимо е да влезете в системата на PayPal, след което да изпратите дължимата сума на [email protected] като отбележете отметка на "I'm sending money to family or friends" с цел избягване таксите по превода (така няма да има такси за никой).


Необходимо е да влезете в системата на ePay.bg и да изпратите дължимата сума на:

Клиентски номер (КИН): 4080183420


Необходимо е да посетите който и да е клон на Еконт и да направите паричен превод. Ако желаете сървърът да бъде стартиран възможно най-скоро, то е нужно да ни изпратите снимка на бележката на mail: [email protected] или skype: arenaplay.support, на която да се вижда ясно цялата информация.


Необходимо е да посетите който и да е клон на EasyPay и да направите паричен превод. Ако желаете сървърът да бъде стартиран възможно най-скоро, то е нужно да ни изпратите снимка на бележката на mail: [email protected] или skype: arenaplay.support, на която да се вижда ясно цялата информация.Данните за банков превод, пощенски запис, Еконт и EasyPay можете да получите като се свържете с нас на mail: [email protected] или skype: arenaplay.support


За контакти:

arenaplay.support
[email protected]

Намерете ни във Facebook:


Начало | Сървъри | Плащания | FAQ | Проверка на SMS | Контакти

arenaplay.eu
© 2019 Всички права запазени.